Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Profile: 96lt4c4
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
User Name
Password
lost password?   |   register now

96lt4c4 96lt4c4 is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. D76
    07-21-2014 12:53 PM - permalink
    D76
    If you can help out a fellow Kentuckian with any expert advice that would be greatly appreciated. I will try and describe what has occurred since I bought this 96 k1500 a week ago. It has the 5.7 vortec and 4l60e trans. Thank you so much for your time.
    I did some front end work (lower ball joints, front left wheel hub, idler and pitman) oil change, pcv, air filter an throttle body cleaning. had battery disconnected for over 24hrs by the way the battery is too small i think for this truck. Started it up the next day and test drove it and it did great. Then, suddenly, the next day I lost third and fourth gear. There was no slipping or other indication of a problem, and it still doesn't feel like a slip, it feels like it shifts into neutral instead. I think I got it to shift into 3rd once. I hit the gas pretty hard from a stand still and it shifted from1-2 but took a little long this time an then revved real high and went into third, i think.

About Me

  • About 96lt4c4
    Location
    Bardstown, KY
    Interests
    Anything cool
    Occupation
    GE Lab Technician

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: 07-03-2014 08:29 AM
  • Join Date: 10-28-2009

All times are GMT -6. The time now is 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.