Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Profile: Silver Surfer
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
User Name
Password
lost password?   |   register now

Silver Surfer Silver Surfer is offline

More machine than man

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. Silver Surfer
    06-20-2014 09:02 AM - permalink
    Silver Surfer
    Mine has the same issue. I suspect part of the problem is that fuel is evaporating out of the vent, but more than likely it is getting siphoned out of the float bowl but into the fuel line. I posted this question awhile back.
    http://www.hotrodders.com/forum/pot-...et-234542.html
  2. Fstarocka
    06-18-2014 02:00 PM - permalink
    Fstarocka
    hi - tx for the post on the intake matters. I see u have a qjet avatar.. I redid mine about 18mnth ago, i had the non leaking aluminium plugs, but epoxied them anyway. I notice the car wnt start after sitting 2-3 days, as if the fuel has drained somewhere, could this be warping / gasket something else?

    thanks
  3. Silver Surfer
    08-22-2012 09:48 AM - permalink
    Silver Surfer
    suck squeeze bang blow...how can anyone not like engines!

About Me

  • About Silver Surfer
    Location
    Kansas City, MO
    Interests
    Dirtbikes, Nikola Tesla, Horsepower

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: Today 07:43 AM
  • Join Date: 07-05-2005

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

All times are GMT -6. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.