More Lighting Problems. Please help! - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 12-29-2004, 09:57 AM
my350camaro84's Avatar
Smoke Tires, Not Drugs.
 
Last photo:
Join Date: Nov 2004
Location: Baltimore, MD
Age: 25
Posts: 155
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
More Lighting Problems. Please help!

well I figured I'd start another thread for this. but my problem is that none of my rear lights work except my flashers. so I started at the most important. the brake lights. so I had an assisstant hold the brake and I checked the wire connections to the rear. theres a clip that goes into the whole setup so I unhooked that and hit it all with a light. only one wire turns hot. theres about 12 wires there. But from my experience if you have a bad stoplight switch it should not turn any wires hot. well also when I turn on the running lights no taillights, and no interior lights(gauges, shifter, radio, a/c/heater) nothing. and it's not bad grounds. I've checked that 4 times. so I know thats not it. my only other guess is that a mouse got to something under the dash. but I haven't found any feces anywhere. yet when I took my blower motor out because it was making alot of noise it looked like half the worlds supply of mice where in there. there was wood chips and hair and stuffing everywhere. but no poop! I'm just plain out lost on this. all the wires under the dash looked untouched and I broke the seal when I took the dash off. therefore I was the first person to touch it. this car was sitting since like 1999 just in a yard so maybe something worked loose? please any help I could use. sorry bout the long message.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 12-29-2004, 01:34 PM
bracketeer's Avatar
489 Lemans
 

Last journal entry: Street Legal
Last photo:
Join Date: Dec 2004
Location: Courtenay, BC, CehNehDeh
Age: 55
Posts: 2,139
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
may be helpful

I left my car outside for 6 months. When I started it back up I had alot of wiring problems. It ended up being corroded fuse tabs. I removed all the fuses. Sanded them all clean and everything worked again.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 12-29-2004, 04:06 PM
my350camaro84's Avatar
Smoke Tires, Not Drugs.
 
Last photo:
Join Date: Nov 2004
Location: Baltimore, MD
Age: 25
Posts: 155
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
nope. same thing I thought. it's never that simple for me...replaced every fuse in that box.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.