Motor Stumbles Under Load - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 05-18-2007, 10:51 AM
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Tn
Age: 32
Posts: 56
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Motor Stumbles Under Load

GUYS I HAVE POSTED THIS A COUPLE OTF TIMES. I HAVE 350 IN A 88 CK1500. THE PROBLEM IS WHEN I TAKE OFF THE MOTOR HESITATES. WHEN IGIVE IT GAS IT SEEMS TO CLEAR UP. IF I CRUISE THROUGH A PARKING LOT I CAN FEEL THE MOTOR HESITTATE. IT ALSO SHUTTERS WHEN I'M CRUISING AROUND 30-40 MPH. BUT WHEN I GIVE T GAS IT CLEARS UP. THE MOTOR HESITATES WHEN IT IS AT OPERATING TEMP. DOESN'T DO IT WHEN IT COLD, HOWEVER WHEN I START IT IN THE MORNING THE IDLE FLUTTERS BUT IT CLEARS UP. I HAVE REPLACED CAP, WIRES, PLUGS, AND IGN MODULE. COULD IT BE THE EGR VALVE? NO CODES THROWN THOUGH? ANY SUGGESTIONS WOULD BE GREATLY APPRECIATED.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 05-18-2007, 12:41 PM
tornado-tech's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Aug 2004
Location: Kansas
Age: 47
Posts: 320
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
The 1st thing I would check is your fuel pressure. Could be bad fuel filter.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't load pictures sword1812004 Hotrodders Site Suggestions and Help 0 10-19-2005 11:04 PM
Engine load vs Manifold Vac? JohnTN Engine 2 04-08-2005 09:22 AM
th350 leaking only under load justspeed Transmission - Rearend 6 10-31-2004 03:18 PM
th350 leaking only under load justspeed Transmission - Rearend 10 10-06-2004 09:03 PM
Oil pressure drop under load knizet Engine 9 01-13-2004 02:26 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.