My buddies ATX internals - what caused this failure ? - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 07-10-2007, 06:20 PM
scrot's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Apr 2006
Location: In front computer
Posts: 449
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
80hp managed to shear the 1"+ input shaft while i puttered up the driveway
Take it easy, lowROLLERchevy. Maybe Ford expects their cars to go down hill only.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #17 (permalink)  
Old 07-10-2007, 08:08 PM
lowROLLERchevy's Avatar
... & Insanity Ensues .....
 
Last wiki edit: The FREE T Bucket plans Last photo:
Join Date: Jan 2004
Location: Western NY
Age: 35
Posts: 937
Wiki Edits: 22

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
airworld2 - im curious where your information comes from. we have - by far- put more power thru this automatic then anyone before us

and i know its not the vulcan guys that are making enough power to break their chains ....

scrot- if you drive your ford downhill forever, you wind up in the sameplace as if you drive it uphill

H E L L

its just a matter of if u get there via the diect route or by constantly having to fix broken parts that shouldnt break, lol
Reply With Quote Quick reply to this message
  #18 (permalink)  
Old 07-10-2007, 08:21 PM
scrot's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Apr 2006
Location: In front computer
Posts: 449
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
^^^^

Ford
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Update Pics: Bearing Failure.....what caused it TurboS10 Engine 78 11-07-2004 02:22 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.