My plasma cutter took a crap! - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders' Lounge
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 07-15-2004, 09:48 AM
Tazz
 
Last photo:
Join Date: Jun 2001
Location: amherst,ohio
Age: 65
Posts: 2,049
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
My plasma cutter took a crap!

First time I've used it in ages and it spits and sputters and dosn't cut worth crap! I can't find a book on the darn thing its 7yrs old. Now I'm waiting for Miller Co. to contact me on service. This is the Spectrum 300 True Blue Cutmate. Anybody got a book on this thing?


Tazz


RAt Rods Rule!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 07-15-2004, 09:52 AM
Beenaway2long's Avatar
or Jeff, or Doc, or...
 

Last journal entry: Results of the Camaro
Last photo:
Join Date: Nov 2003
Location: Syracuse, NY-well, just North
Age: 51
Posts: 988
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
No, BUT ,,, Take the handle apart and clean the orifices. Be sure to re-assemble everything clean. My Hypertherm kicks the breaker if it isn't clean and the air flows clear.


(You did connect the airline with the right pressure, right?)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 07-15-2004, 10:01 AM
Tazz
 
Last photo:
Join Date: Jun 2001
Location: amherst,ohio
Age: 65
Posts: 2,049
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
OK, I'll do that

I replaced the tip before but didn't disassemble the handle, I will try that and see what happens.


Tazz


Rat Rods Rule!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 07-15-2004, 10:01 AM
Kevin45's Avatar
Just one of the guys
 

Last journal entry: Garage Toys
Last photo:
Join Date: Jul 2002
Location: Urbana, Ohio
Age: 57
Posts: 3,055
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 12 Times in 12 Posts
I'll give ya $50 bucks for it seeings that it doesn't work!!
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Hotrodders' Lounge posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 08:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.