nag1 transmission - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 08-12-2011, 11:55 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Location: Gulfport, MS
Posts: 2
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
nag1 transmission

Have a 69 road runner with 6.1 hemi and nag1 transmission. Car keeps going into limp mode but speedo isn't working. Wondering if that is why it keeps doing that

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 08-12-2011, 01:06 PM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Dec 2010
Location: williamston sc
Posts: 319
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Going into 'limp mode' ? Because the speedometer isn't working has nothing at all to do with how it runs. Just sell me the car and your troubles will be solved.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 08-12-2011, 03:12 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Location: Gulfport, MS
Posts: 2
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
nag1

So if the transmission has a output sensor that is suppose to read the speedo then it wouldnt make the car go into limp mode? Then why would it have on for it. You can buy the car but how deep are your pockets? I know where there is a 69 charger R/T is that i would love to go pick up!!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 08-12-2011, 07:44 PM
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Dec 2010
Location: williamston sc
Posts: 319
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sorry about the confusion, I didn't realize you had a late model transmission in your car.I'm new to the nag 1...I was thinking you had the original in it.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chrysler NAG1 Transmission Question 33 Plymouth Coupe Transmission - Rearend 1 01-18-2011 01:21 PM
727 Transmission bostby70 Transmission - Rearend 3 05-03-2009 08:57 AM
Help: Transmission ID gbowne1 Transmission - Rearend 5 07-28-2006 05:03 PM
*Transmission Help* which one is it???? 76ChevyNova Transmission - Rearend 5 07-21-2006 03:18 PM
transmission slimmshady4 Transmission - Rearend 1 05-22-2003 07:27 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.