Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> sb350 Problems,-Help!:Problem Solved
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: sb350 Problems,-Help!:Problem Solved Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-26-2002 12:21 AM
wrenchtwister I always use autolite myself. I tried all those highpriced plugs, but it ran better on the lites, and they last longer
02-09-2002 03:22 AM
Phat Now next time go get yourself some Autolite plugs and it will run even better Glad to here everthing worked out.I still to this day dont know how they can sell those plugs to the public(split fire).You are not the first to have problems.
02-08-2002 01:31 PM
madingo Great! We see too many ground problems causing wierd things. You can never be too rendundant with grounds.
02-08-2002 08:24 AM
Classic Trucker
sb350 Problems,-Help!:Problem Solved

I'm back in business!!! Replaced the crappy split-fire plugs w/a new set of champions, ran new ground wire to the firewall and frame and wow!
This machine in smokin' again, better than ever!
Thanks for all the help!!
Charlie

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 02:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.