Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> Engine Squeak :(
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Engine Squeak :( Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-03-2009 12:31 AM
BowTiePride It definately wasn't a fan belt, and wasn't flywheel either but I guess that's a good thing! It was my transmission sifter linkage. There's a part attached to the transmission that's spring loaded, and the shifter linkage was squeaking against the trans, so I cut a thin square out of a plastic coffee tin lid and slid it between. Squeak= no more :")
08-26-2009 06:06 AM
dawg flexplate should be torqued down btw.
not just wrenched down.
Are you sure it not a glazed fan belt?
08-25-2009 10:39 PM
BowTiePride Hmmm, I shall check that tommorow!! If I'm in drive with the brake on, and elevate the idle by pressing the gas slightly, it will go away
08-25-2009 05:24 PM
ssmonty Get a 2ft piece of tubing small enough to fit in your ear to localize the sound.
Your flywheel may be a bit warped and rubbing on something.
ssmonty
08-25-2009 01:24 PM
BowTiePride
Engine Squeak :(

There is a squeak that sounds like it is at-par with engine speed. It's a 355 (350 bored .030 over), with mild performance additions (I can explain if necessary), and a 2speed powerglide trans, in a 67 Impala 4dr. I was told that it might be the flywheel but I thought I tightened the bolts on damn good. Any ideas? Thanks a million, she's my daily driver and it's driving me crazy!!!!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 11:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.