Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> 4T65E-HD slips when hot after rebuild
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 4T65E-HD slips when hot after rebuild Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-26-2011 03:25 PM
redxaero just retested the transmission and it is reverse too. but no other gears
02-26-2011 03:05 PM
redxaero it seems to only be when i first take off. slips like hell but if i pretty much idle it it does ok, you can tell its slipping. but once in second it seems like its slipping but cant tell. other gears are fine.
02-26-2011 02:53 PM
bbuss
4t65-e

what gear or gears are slipping?
02-26-2011 02:40 PM
redxaero
4T65E-HD slips when hot after rebuild

the transmission is out of a 98 GTP. trans did the same thing before rebuild. i replaced everything, clutches and steel plates, all sealing rings, all o-rings, new torque converter, new pump shaft, new 4th clutch shaft. its just got me aggravated. have looked for a post like this issue and havent found one. so here i am making one. hopefully some of you guys can be kind enough to help me out.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.