Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> 91 4x4 5 speed s10, clutch install problems
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 91 4x4 5 speed s10, clutch install problems Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
11-14-2011 07:07 AM
tnsmith10 unbolt the exhaust from the manifolds...
11-14-2011 01:07 AM
S10 Racer
Quote:
Originally Posted by tcn71nova
i have a 91 4x4 5 speed s10 that i am putting a clutch in i got the trans out and new clutch in but i try to put the trans back in and i can only get the trans high enough to get the shaft to the forks on the pressure plate and then i cant get it ant higher it seems like i am hitting the pinch weld on the firewall and floor any ideas on how to get this thing in the truck
You might try jacking up the front of the motor to tilt it back while you bolt up the tranny.
11-13-2011 11:56 PM
tcn71nova
91 4x4 5 speed s10, clutch install problems

i have a 91 4x4 5 speed s10 that i am putting a clutch in i got the trans out and new clutch in but i try to put the trans back in and i can only get the trans high enough to get the shaft to the forks on the pressure plate and then i cant get it ant higher it seems like i am hitting the pinch weld on the firewall and floor any ideas on how to get this thing in the truck

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 03:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.