Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> Modern Electronic Engines> '92 Blazer getting no fuel :(
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: '92 Blazer getting no fuel :( Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-13-2011 06:10 AM
alkey
92 blazer no fuel

if i remember correctly on that vehicle the fuel pump relay and ac relay are the same part number.if your blazer has ac you can switch relays to see if relay is problem.most likley fuel pump.Good Luck
12-12-2011 06:52 PM
LATECH This post has been moved to the Modern Engine Electronics section.
12-12-2011 06:44 PM
Richiehd Sounds like fuel pump, common GM issue. Bang on the bottom of the tank while cycling the key on and off, Somtimes it will start and run, so you can get it in the shop or back to the house.
12-12-2011 06:16 PM
LATECH on the back of the motor where the fuel lines come in there is a fuel pressure test port. It will have a little black cap on it. Use it to check the fuel pressure. I dont have the spec for the pressure on hand, but if is too low the injectors wont spray.They are electronic injector solenoids with poppet style injectors. meaning even if the solenoid is turning on, the injector wont spray untill the pressure is high enough.
If there is no pressure then move on to checking the electrical system for its 2 second prime pulse from the ECM , then the OP switch circuit for maintaining pump voltage after start.Check for ANY pressure first.then go from there.
12-12-2011 05:56 PM
Mr.Fixxit
'92 Blazer getting no fuel :(

My brother has a '92 S10 Blazer 4.3 Vortec V6. Drove home from work today, ran fine according to him ( Plus I saw him drive in and seemed to be running fine ). He shut the truck off, and about 45 mins later he went to leave, it wouldn't start. It cranks and has spark. I've worked with cars for 15 years, but am still getting the grasp of fuel injection. Carbs are my specialty. I think it's the relay, because I don't hear that "click" or the whine of the fuel pump, or maybe a fuse? I could really use some help, thnx in advance.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 06:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.