Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Body - Exterior> 51 chevy hood alignment issue
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 51 chevy hood alignment issue Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-11-2012 11:08 PM
MARTINSR If the hinges were up and springs were relaxed maybe one got stuck together or something? Like it was painted with the hinge? The hinge moving points are gummed up with paint?

I am thinking you simply didn't get it back exactly as it was before.

You know the same thing happened to me recently. I had the springs and hinges powder coated on my car that was painted together and aligned before they were done. I went and put them back on right on the marks I had left and darn if the right side wasn't up in the back. It took a little more adjustment to get it down.

Brian
02-11-2012 03:41 PM
swampyankee
51 chevy hood alignment issue

yea we all have issues this time it's the fact when we took the hood off for paint the alignment was fine open and close no problem. now everything is painted and one spring doesn't seem to be functioning like the other which won't let it align properly when trying to close it. Anyone have that problem before?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 06:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.