Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> tq issues with ultra bell
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: tq issues with ultra bell Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-30-2012 07:47 AM
S10xGN I know you said it was, but it sure sounds like the converter is not fully engaged into the pump, and I hope you didn't force things too much as the pump can easily be ruined by doing so. First thing I'd do is go to a tranny shop and get a measurement from a stock 700, pump face to outer edge of the bell. Then compare that to your Ultra Bell and see if they're the same.

Russ
04-29-2012 10:37 AM
nskeeter99
tq issues with ultra bell

I snapped my bell housing on my 700. So i figured i would just up grad to the ultra bell. when i bolt it up to the motor, the tq is too tight. If i line it up with the raised bolt holes in the flywheel its super tight and you cant move it. If i line it up beside the holes with some effort you can move it. I don't have to back off the bolts much at all to get it to move. my tq is set in the pump. Am i stuck getting a new tq, are can i grind my mounts down a Little?. Maybe even cut the pump eats down a Little more.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 04:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.