Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> 9" ford rear
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 9" ford rear Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-13-2012 10:36 PM
jmmt1948
9" ford rear

Quote:
Originally Posted by BOBCRMAN@aol.com
Is there a seal in the housing, inboard from the wheel bearings. If so the bearings are correct. Just different brands.
Thanks for the response. There was no seal inboard of the bearings. my parts guy sold me seals that will fit inboard on one side but not on the driver-side that has the recessed o ring. the passenger side bearing( the one w/o an O ring was leaking and wiped out the bearing on that side. i am thinking i need to either use the inner seal with out the o ring bearing or change both bearings to the O ring type?
05-13-2012 03:25 PM
BOBCRMAN@aol.com Is there a seal in the housing, inboard from the wheel bearings. If so the bearings are correct. Just different brands.
05-13-2012 02:23 PM
jmmt1948
9" ford rear

I have a 9" ford rear in my street rod. The axle bearing on the left side (driver) is different than the right side bearing. one bearing has a rubber O ring recessed in the bearing inself the other bearing has no O ring. is this normal? which bearing is correct. I do not know the year or the rear housing

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 11:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.