Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> TH350 small leak from a pump bolt...?
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: TH350 small leak from a pump bolt...? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-03-2012 09:57 PM
Dryden You're right! I just bolted up the pump, not knowing that they need to be sealed like that... Thanks for the info
07-03-2012 03:27 PM
ericnova72 Those pump mounting bolts are supposed to have a thin rubber coated sealing washer under their heads to prevent leaks.

Your leaker has either no washer, the washer is damaged, or the bolt is loose.
07-02-2012 01:47 AM
Dryden
TH350 small leak from a pump bolt...?

Hi

My TH350 is dripping at a rate of maybe one drop a minute from a bolt hole in the pump!

I can clearly see, by positioning a torch properly, that the oil does not come from above the six-o'clock bolt - it comes through the bolt's threads.

Anyone got an idea how this can be? I bought the TH350 used, now it's in the car with everything hooked up...

Here's a picture to show what bolt is leaking... (not my trans)


Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.