Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> 1942 willys sputtering?
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 1942 willys sputtering? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-05-2012 06:50 PM
techinspector1 Tee off at the carburetor inlet and run a 1/8" copper tubing line up to the cowl. Install a mechanical 0-15 psi fuel pressure gauge on the cowl so you can see it and monitor the fuel pressure through the windshield. I think you'll either find too little or too much pressure. This is just a wild guess based on experience, but I would think you'd want around 3 psi. A factory service manual will tell you for sure. You can get one from Faxon....
Faxon | Shop Manuals for Car & Truck Owners | DIY Service, Repair or Maintenance
10-05-2012 06:15 PM
spencert
1942 willys sputtering?

i have a 1942 willys jeep that has a f head motor. i put in new points, new coil, new every thing but the engine. when i drive it down the highway it does good till you hit third gear it starts to sputter bad. any suggestions?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.