Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> Two cylinders w/o fuel
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Two cylinders w/o fuel Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-16-2004 10:49 PM
woodz428 From what you've described, I think you're looking at it backwards. Sounds like you may have flooded it from whatever malfunction and only 2 cylinders didn't get wet. Plugs should never appear wet except when the ignition isn't working (for quite a while) or the carb flooding (maybe a piece of dirt got in the float needle for an instant causing to stick). You might approach it from that angle.
03-16-2004 06:21 PM
Jim69Mustang
Two cylinders w/o fuel

My 68 Falcon (200 ci engine) worked fine one day. The next morning it started once and then would not fire. Checked ignition circuit, fuel pump, carb and all are fine. Changed plugs. After churning starter until the battery was dead, by chance removed plugs and found four with lots of gas as expected and two completely dry. Those two were closest to fire wall. Why? Stuck valves?

My fleet is running thin. Truck down with bad rear end. Any ideas would be appreciated.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.