Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> Help!!! Knock, Knock, Knock coming from tranny
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Help!!! Knock, Knock, Knock coming from tranny Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-06-2004 12:30 AM
jimfulco I had a Saginaw that did a similar thing, & it had lost a tooth off the 1st gear section of the cluster gear.
05-05-2004 11:51 PM
70bird
Help!!! Knock, Knock, Knock coming from tranny

I have a richmond t10 that is knock, knock, knocking when it is in gear. It started when I left a stop sign slowly. I thought it was is the clutch (centerforce dual friction with low miles). I pulled everything apart and found the throw out bearing was miss aligned and the clutch fork clip had broke. I replaced all of that happily thinking that the problem was a cheap fix. After four weeks it's back together, I get home from work, give her a bath and it's time to go crusing. I don't even make it out of my culdasac (which consists of 5 houses). I'm now 90% sure it's my tranny (to my dismay ($$$$??)). Does anybody know trannys (especially Richmond T10s) well enough to have any idea what the problem may be? The tranny only has about 2000 miles on it in the last 2 years.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 09:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.