Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Hotrodding Basics> how to tell if your vacuum advance is bad?????
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: how to tell if your vacuum advance is bad????? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-09-2004 03:55 PM
61ChevyTruck yeah it was bad, i took it to the mechanic shop next to where i work and he put a vacuum gauge to it, and said it was wasted!!!!
08-09-2004 02:54 PM
61ChevyTruck
how to tell if your vacuum advance is bad?????

i have a bad vacuum leak somewhere, it's making my truck run ****ty and my tranny isn't shifting, i got a new manifold new gaskets and i replaced the tranny modulator (this is a 307 sbc with a th350) and still i have the problem, i was adjusting my timing and i noticed on the back side of my vacuum advance there is a small hole and it will suck my finger to it, is it supposed to suck air in like that or is it a bad vacuum advance? i bought a new one already it was cheap so i decided what the hey, but i haven't put it on yet!!! does that sound normal the sucking in from the backside of the advance?????

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 05:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.