Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> 93 Ford Ranger Manual Transmission problems
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 93 Ford Ranger Manual Transmission problems Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-28-2005 07:58 PM
302 Z28 Does your transmission have any leaks that you have been ignoring? The trans on my son's 94 Ranger gave up the ghost one day when he was headed home from college for the weekend. I had known it was leaking for some time and just ignored it. I bought a used trans from a salvage yard from a 97 Ranger for $600. Spent almost the entire weekend on my back in the garage. I have never had so much trouble pulling a standard trans in my life.

It sounds as if your trans is low on juice and it's on it's way out.

Vince
08-28-2005 01:54 PM
Triaflo
93 Ford Ranger Manual Transmission problems

Hello,
I'm new to this. My truck will not shift into any gear. It has been making a high pitch noise as i accelerate from gear to gear the last couple of weeks. Yesterday i was stopped at a light and put it in gear and it stalled. I quickly realized that if i left it in neutral it was very slowly drivable ( like it was stuck in 3/4 gear). I've been reading about a possible shift gear linkage problem. Does this sound about right? Any help or advice would be appreciated.

thanks.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 11:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.