Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> 80 Vette Speedo Problems!!
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 80 Vette Speedo Problems!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-23-2006 04:19 PM
scholman Check your other post.
Scholman
04-23-2006 04:00 PM
SouthernRodder
80 Vette Speedo Problems!!

I just bought an 80 vette. Real nice car that I bought to sell. The guy I bought it from (trustworthy) said that the speedo worked fine, then became eratic, then it quite all together. I have replaced the lower speedo cable. Didn't fix it. It has an upper b/c it is a cruise car. I took the front cover off of my instrument cluster but could not figure out how to get the speedo clust. out. The peg has good tension on it when I pull it around to it jumps right back to 0. This may not even fit in to this category post but I needs some help wherever I can find it. Any input would be greatly appreciated.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.