Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Suspension - Brakes - Steering> Oops....
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Oops.... Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-21-2007 10:03 AM
screamin340
Fixed....

I figgured it out....
04-19-2007 07:57 PM
screamin340
Oops....

I just got through replacing all the front suspension in my vette...the last project was replacing all the bushings with urethane... I used a press to remove the old rubber bushings out of my upper control arms. I used the same press to press the new ones in. The first control arm I did I noticed the bushings were not going in, but the control arm was bending just a tiny bit where the bushings go in. I immediately stopped using the press and went to a vise and some big sockets That worked like a champ... I got everything back together no problems I noticed the control arm I used in the press has about an 1/8 inch of forward and aft play when I turn the wheels lock to lock I must have tweeked the control arm just a little in the press.
My question is. Does anyone know if I can....untweek it? Im assuming I just bent the ears (where the bushings go in) a little closer together.
Id like some input...to see if this is do-able before I spend 300.00 on new control arms ...cause ya know you cant have a new one on the left and an old one on the right...lol.....ahhh live and learn

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 06:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.