Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical> Weird Headlight Issue
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Weird Headlight Issue Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-21-2008 03:09 PM
pepi not to knock the fords but ............ they have had water in there tail lights starting in 57, I busted a gut the other day as I pulled in behind a ford suv and damn if the tail lights were'nt half full of water. I thought to myself you mean they still have not fixed that problem ................ very funny.
Or just maybe ford is running a bulb test for underwater pool lighting that started in 57.
09-21-2008 02:13 PM
powerrodsmike Crack somewhere...My wife's Mustang had the same bulbs with the same problem, the last time I checked, they still work.

It amazed me that the gas never leaked out...


Later, mikey
09-21-2008 02:00 PM
CustomConspiracy
Weird Headlight Issue

I have a 65 chevy C10 pickup....2 single headlights,,,,Sylvania Halogen bulbs.
The truck shows no signs of ever being swamped pr flooded.....I drove it from California, and drive it every day.
One headlight has nearly 2 inches of water in the bulb!!!!!!! It works, and has been working for 2 years. The other bulb has lots of moisture droplets inside, but not like the other one.
The water has caused the reflector coating to come off but the things still light up.
I'm changing them out finally because they are really dim now but I am very curious about why they are like this and amazed they keep working.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.