Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical> Vintage air question
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Vintage air question Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-07-2010 01:43 AM
Joe G Your Gen II Mini system has 3 servos. Two of them are mounted on the AC case and are usually plugged in to the control module harness from the factory. The other servo plug connects to the electronic water control valve, which gets installed on the inbound heater hose.



Hope this helps...
07-04-2010 09:41 PM
Jamie496 I'm not sure, I looked on their site the diagram is just like mine I have a four knob streamline panel, the diagram shows 3 possible servo plugs mine only has one but there is no place for it, at the bottom of the diagram where it shows the plugs it doesn't show any termination of the plugs, the rest of the wires all have a termination point shown just kinda confused as to what to do! Figured I would tap some knowledge online before the holiday is over and could contact vintage!
07-04-2010 09:22 PM
Bryan59EC It may not be used on your application.

I have a Gen IV for my 66 Elky
Have servo motors for Fan, Temp, Blend.

The harness that came with the kit included plugs for 4 servos but I am only using 3.

The plug with the white/blue wire is not used.
07-04-2010 03:03 PM
Jamie496
Vintage air question

Hello guys I'm new here and have a question about a gen 2 mini heat cool defrost unit, I restored an old Ihc kb 5 I have it completly installed except wiring I understand how to wire everything except the one plug that is a servo plug the diagram shows nowhere to plug it in and there's no place to hook it up is it supposed to be connected I would apreciate some of you guys help I'm sure y'all have installed many thanks

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 06:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.