Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> tripower trouble
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: tripower trouble Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-26-2010 05:29 PM
LATECH very nice looking engine
07-25-2010 05:33 PM
lowbrid38 yep the hoodsides are louverd they are stock hoodsides. I saw some thicker gaskets said they where 1/4 inch. I`ll give them a try. thanks
07-25-2010 05:28 PM
techinspector1 Are the hood sides louvered?

There are extra-thick carb gaskets available to separate the carb base from the intake manifold heat.
07-25-2010 05:16 PM
lowbrid38
tripower trouble

I been battling this for a couple weeks now and can`t come up with a fix. I`m running a 350 chevy with a 3 deuce set up in a 38 ford coupe. She runs great without the hood. I put the hood on and the engine compartment gets heat build up to the point that the gas in the front and back carbs gets hot and comes out the jets and floods out the motor. Today after the motor shut down I could see the gas seeping out the jets. Any suggestions? I`ll post a picture of the motor. thanks

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 05:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.