Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> stored 454SS won"t start (TBI prob??)
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: stored 454SS won"t start (TBI prob??) Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-01-2010 02:41 PM
T-bucket23
Quote:
Originally Posted by dockpalm
I have a 1990 454SS pickup with 17,000 mi that I purchased new. The truck is totally stock. Unfortunately I let it sit too long recently and it will not start. Cranks good and has good spark. Runs if I dump a little gas in the intake. Fuel pump runs and seems to have good fuel flow to the TBI but nothing from the injectors. Any good ideas on the failed or plugged component?? Thanks BD
Hearing the pump doesn't mean anything, put a pressure gauge on it.
If it has been sitting a long time I would check out the electrical part of the TBI for bad grounds. It was a fairly common issue and sitting can make it worse
09-01-2010 02:09 PM
dockpalm
stored 454SS won"t start (TBI prob??)

I have a 1990 454SS pickup with 17,000 mi that I purchased new. The truck is totally stock. Unfortunately I let it sit too long recently and it will not start. Cranks good and has good spark. Runs if I dump a little gas in the intake. Fuel pump runs and seems to have good fuel flow to the TBI but nothing from the injectors. Any good ideas on the failed or plugged component?? Thanks BD

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 09:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.