Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> t-350 troubles
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: t-350 troubles Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-01-2011 06:00 PM
Crosley
Quote:
Originally Posted by papamikey
kickdown cable is only for passing gear. vacuum modulator needs manifold vacuum. check with vacuum gauge. also has governor that could have stripped drive gear

Papamikey;

welcome to Hotrodders.com

read dates on thread results when you search. You posted to a 6 yr old thread and a member that has not logged in since 2005
05-01-2011 05:54 PM
papamikey
shifting problem

Quote:
Originally Posted by gab
i installed an edelbrock 1405 w/ electric choke on a 2101 performer manifold in my sons 84 chevy truck (305)
runs great however the trans doesnt shift unless done manually on a soft take off. at wot it will shift.
it was fine before. vacuum is hooked up to manifold and kickdown cable is attached. i have tried to set the kickdown cable and it has made no difference in this soft take off. we also took off all emissions and ac that wasnt used. there is an electtrical connection on trans near the speedo cable this is not hooked up? should it be? and to where?

any help would be apprecited thx
Mike
kickdown cable is only for passing gear. vacuum modulator needs manifold vacuum. check with vacuum gauge. also has governor that could have stripped drive gear

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.