Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Hotrodding Basics> 1969 Camaro AC Help
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 1969 Camaro AC Help Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-11-2011 02:10 PM
FmrStrtracer This company makes the cover for you to remove your A/C adn run just a heater
http://www.acdelete.com/pages/67-9_F-Body.htm

Vintage air makes an underdash A/C unit for cars without air.
08-11-2011 01:56 PM
helrazr3 do you know if you have the correct headers for a camaro with a/c? or if they are made? i've never built a camaro so i'm not sure myself
08-11-2011 01:14 PM
williambavila
1969 Camaro AC Help

I am building a factory ac 1969 camaro. I am running a small block with headers and for some reason I cannot get my inner part of my ac box to fit. I really am not concerned with ac so I am looking for a cover or box for a ac car that deletes the evaperator or I am interested in a aftermarket ac unit. Has anyone else had this problem? I am stuck and need some advice.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 05:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.