Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help> Is it just me and my browser?
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Is it just me and my browser? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-21-2011 05:01 PM
123pugsy How about on this thread?
I don't see it.

Edit: not seeing it on any thread.
09-21-2011 03:44 PM
Jon OK, I've integrated the changes from the test page into the live page, so people should now be seeing the image carousel on any forum thread page, logged-in or not.
09-21-2011 02:07 PM
123pugsy I could see it across the top but the test page won't allow a log in.
09-21-2011 01:16 PM
OneMoreTime the test link looks fine and is what I get if I logout..just not working when logged in..

Sam
09-21-2011 12:10 PM
35terraplane
Browser

Quote:
Originally Posted by Jon
Crosley, Irelands Child, and anyone else who does not see the image carousel now:

Can you look at this test link: http://50.57.136.237/www.hotrodders....er-205799.html

And let me know if you see the image carousel?
Jon mine has been working fine since I logged in around 10:30 CST. the image carousel, and I have had no Vert. pictures at all.

Bob
09-21-2011 12:05 PM
Irelands child Jon - if I log out, I can then see the carousel - nothing while logged in.

Dave W
09-21-2011 11:52 AM
Jon Crosley, Irelands Child, and anyone else who does not see the image carousel now:

Can you look at this test link: http://50.57.136.237/www.hotrodders....er-205799.html

And let me know if you see the image carousel?
09-21-2011 10:29 AM
helrazr3 i have windows 7 and use whatever the latest update of fire fox is and iv'e been able to see the pics from the beginning

(btw jon really cool) as an fyi i do notice that after advancing 3 or 4 times the scroll seems to stop and the frames just stay on the page until i go to another page then it scrolls again 3 or 4 times and stops. i don't know if that's intentional but i figured i would let you know .
09-21-2011 05:30 AM
Irelands child Gone for me as well!!

Dave W
09-21-2011 03:22 AM
123pugsy They're gone now for me.
09-20-2011 10:52 PM
DanielC No more FOUC.
Ubuntu Linux 10.4
Firefox 3.6.22
Thank you.
09-20-2011 10:51 PM
Crosley Jon must have turned it off for Mac user on Safari.. I can now read the treads again. No pictures vertical or at top rotating , or circling
09-20-2011 10:05 PM
OneMoreTime Yayyy// back to where it was for me now....

Sam
09-20-2011 09:08 PM
Jon OMT -- It's only set to show on thread pages for now.

----
I've just made an adjustment: anyone still having problems? Anyone still seeing the images vertically as they're loading?
09-20-2011 08:50 PM
OneMoreTime OK..when I am logged out the page appears as it should..when looking at a forum I do not see any carousel at the top..when I go to a thread then the verticle strip appears. .nothing I have done on my end seems to work...windows vista and IE or firefox..

Sam
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.