Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> T-350 trans no forward gears work but reverse still works
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: T-350 trans no forward gears work but reverse still works Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-29-2012 05:51 PM
John Se this is a common failure mode for those transmissions, all the old guys know about it, luckily a rebuild trans is not a giant expense, 200 or so, if you can do the R&R.

but since it sat you could try and drain it out and replace the fluid, maybe some junk got loose and plugged up a passage.
02-26-2012 12:41 PM
verndogg
T-350 trans no forward gears work but reverse still works

1979 chevy short bed truck 350 turbo trans forward gears stopped woking but reverse still works. just installed motor an trans into 1982 cutlas which trans sit for couple years but had less than hundred miles on it before motor blew an rebuilt motor to put in car with trans also. but drove a whole day an went home an hour later went to leave again an went out 2 blks from home an never slipped or showed any signs of anything wrong has new seals new fluid an is full on fliud an has tried to go into forward gear an did go into drive normal an solid one time an quit messing with it. what do i check an to fix trans?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.