Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> 78 firebird with a chevy 350 and T-350 neutral start only
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 78 firebird with a chevy 350 and T-350 neutral start only Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-15-2012 06:11 AM
T-bucket23
Quote:
Originally Posted by addictivewoodworks
How would I adjust it? The linkage on the tranny? I have the assembly manual for the car, but it does not tell me how to adjust that...
Usually the switch mounting or the bracket has slotted mounting points.
03-14-2012 05:50 PM
addictivewoodworks
neutral start only

How would I adjust it? The linkage on the tranny? I have the assembly manual for the car, but it does not tell me how to adjust that...
03-14-2012 05:14 PM
T-bucket23
Quote:
Originally Posted by addictivewoodworks
I have a 78 firebird with a chevy 350 and a TH350. The car only starts in neutral. Once it's started the car does work like normal. The back up lights don't work either. I replaced the safety neutral switch on the column and plugged in the wires. It is a console shift that I have in there and it appears to be the original, not a aftermarket. Can anyone tell me any ideas or how to fix this problem. The only wire I have running to the console is the one gray wire for the lamp.
It is either adjusted wrong or wired wrong. My guess is adjustment as it uses the same wires for park and neutral.
03-14-2012 03:28 PM
addictivewoodworks
78 firebird with a chevy 350 and T-350 neutral start only

I have a 78 firebird with a chevy 350 and a TH350. The car only starts in neutral. Once it's started the car does work like normal. The back up lights don't work either. I replaced the safety neutral switch on the column and plugged in the wires. It is a console shift that I have in there and it appears to be the original, not a aftermarket. Can anyone tell me any ideas or how to fix this problem. The only wire I have running to the console is the one gray wire for the lamp.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 09:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.