Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> Used beast sunshell sold as New?
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Used beast sunshell sold as New? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-05-2012 10:05 AM
abbazabba Thanks for all of your input.
08-04-2012 11:52 PM
mmerlinn There is NO way those marks could have happened after installation in a transmission. So, they must be normal.
08-03-2012 09:13 PM
joshp83 every one i bought have simlar marks look at the splines if its used u can see wear marks on them
08-03-2012 12:00 PM
lmsport Looks like tool marks from being die formed, but I'm no trans guy.
Automatics work by magic as far as I know.
08-03-2012 11:12 AM
abbazabba
Used beast sunshell sold as New?

Hello,

I received this beast sunshell as part of a rebuild kit for my 4l60e.(98 chevy k1500 5.7 350) When I was unpacking the box I inspected this sunshell and it looks used or abused to me. I can feel these shiny spots with my fingers very easily.

Can anyone tell me if this is normal from manufacturing or if they are trying to pull a fast one?

When I pay for something that is new I expect it to be smooth and straight.

Thanks.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 11:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.