Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical> How to make right side turn signals and brake lights work on 75 TA
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: How to make right side turn signals and brake lights work on 75 TA Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-07-2012 06:27 AM
dogwater Do the temp. Ground wire first ,thats easy,if that doesnt help use a vlotage meter,be sure to set it to DC and start checking for voltage.Behind the horn botton inside the colum theirs a white plastic thing that the turn siganl lever switchs back an forth,it been a long time since Ive messed around with one but it might have contacts on it,they may be broke off or not making contact.
08-07-2012 04:08 AM
EOD Guy Sounds like bad grounds...... run a temp ground with a piece of jumper wire from the body of the light socket to a clean bare spot on the frame etc..... if it works well just a little cleaning etc...
08-06-2012 10:23 PM
walt03
How to make right side turn signals and brake lights work on 75 TA

This 75 Trans Am has the left side front and rear turn signals working.
On the passenger side, the front works but the back doesn't and all bulbs check out.
Also, the passenger side, the brake lights don't work if this is part of the same problem.

Switched around fLASHER RELAYS from AND STILL THE SAME THING. Relays don't make any difference.
I'm scratching my head on where to go next.
Can anyone help?
Thanks
Walt

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.