Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Body - Exterior> Hood Scoop Bonding
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Hood Scoop Bonding Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-03-2012 06:03 PM
cc82z-28 Thanks, I appreciate the info and will check my local paint supplier for that product.
09-02-2012 07:31 PM
oldBodyman "those of you familiar with those types of products is what works best when bonding the scoop to the hood?"

3M 8115 Bonding adhesive, not cheap but works great. SEM and Lord Fussor also make equal products but I like the 3M better.
09-02-2012 07:00 PM
cc82z-28
Hood Scoop Bonding

I am going to get an L88 hood scoop that is fiberglass from Summit and I am going to put it on my stock SMC, not steel, hood from my 82 Z-28 for something different and my question to those of you familiar with those types of products is what works best when bonding the scoop to the hood? What have people used that works without any issues since I only want to do this only once. I read all the wrong things to do in other threads and I just want to get it right.
Thanks in advance for input.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.