Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> Idle prob
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Idle prob Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-10-2002 11:38 PM
78 monte I can't evan claim to have been drunk,I'm really just that stupid.
08-10-2002 11:35 PM
78 monte "Say what??"
I really don't know.I can't evan understand it.Could it have anything to do w/ me standing in back of the car smelling Cam2 fumes???
It just gets dumber every time I read it.I would deleat it but I see a "no topic" reunion happenin here.
08-10-2002 01:17 AM
4 Jaw Chuck Say what now?
08-10-2002 01:10 AM
78 monte %Think I just over did it on race gas.With 93 mixed in I reset the air/fuel and all is well.Probably just to rich a fuel for the way my carb is set up.
Boy that was a longwinded nonsense ramble of a post no wonder noone replyed.Hey it was 6am what do you want from me.

[ August 10, 2002: Message edited by: 78 monte ]</p>
08-09-2002 03:04 AM
78 monte Basically the jist is I've heard strait Cam2 does nasty stuff to a carb.Oh yea I might also add that it ran fine goin down the road.Also at the store I put some 93oct to dillute the race gas and that when it wouldn't run at idle.
08-09-2002 02:59 AM
78 monte
Idle prob

Today after work I put $30 in Cam2 in m car.Ran fine after cruising the boulavard for about 45min it began to idle rough and low rpm.Got it home arked it.Went to the store at around 3am got in pumped it once cause its cold tonight.Fired it and it was idleing at around 350rpm and sputtering reved it to clean it out didn't help ran rough all the way to 1200rpm.Got it to the store.Poped the hood raised the idle and fooled w/ air/fuel idle started to race brought it down ran ok.On the way back it won't stay running unlees your foot is in it.
Will check it today and see any ideas???Plug wires not laying on headers,carb has no choke.
I'll check for obvious stuff like vac leaks,loose dist,etc... Didn't care much at 3 I just wanted my crap from the store.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.