Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help> Last picture not updating
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Last picture not updating Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-03-2014 09:54 AM
Helena This issue should be fixed now.

Let us know if there are any more problems.

~ Alan
04-03-2014 07:15 AM
Helena ...........
03-25-2014 09:35 AM
Helena ...............

.............
03-25-2014 09:34 AM
Helena ..........

Attachment 130609
03-25-2014 09:33 AM
Helena

....
03-20-2014 10:43 AM
Irelands child
Quote:
Originally Posted by OLNOLAN View Post
My theory is thats its all about cookies. If you delete your browsing history to eliminate cookies or you set your browser levels at max security to keep junk from slowing your computer down, then many functions will not work on HR.com as well as other sites. I had gotten aggravated with cookies interferring with my optical mouse recently, so I changed my Google settings to NOT allow nearly any intrusion. After doing this I found that I was not getting email notification, last picture wasn't changing and the screen color/size wouldn't work. Go figure, no cookie, no lookie.
Nolan - I wish that it was that easy ---- but I dump cookies and clean the cache about every day. Then about every week or so, do a registry clean just to keep the scammed garbage plus whatever trojan horses gone. It's, IMHO, the site server/software which usually either fixes itself or has an inertia kick to its innards via keyboard by some IT person, whoever (whomever?) is saddled that day with making us happy and joyous for a while.

I have other interesting things to do, like how much grout to mix to finish the BR floor today

Dave W
03-20-2014 09:52 AM
OLNOLAN
Tracking Cookies

My theory is thats its all about cookies. If you delete your browsing history to eliminate cookies or you set your browser levels at max security to keep junk from slowing your computer down, then many functions will not work on HR.com as well as other sites. I had gotten aggravated with cookies interferring with my optical mouse recently, so I changed my Google settings to NOT allow nearly any intrusion. After doing this I found that I was not getting email notification, last picture wasn't changing and the screen color/size wouldn't work. Go figure, no cookie, no lookie.
03-20-2014 08:44 AM
Irelands child
Quote:
Originally Posted by 123pugsy View Post
So much for all my theories, DOH!
I tried and, as quite often happens, proven ...... wrong

But as always, I'll try, try again and show you our local weather today instead of my car stuff



Dave W
03-20-2014 08:35 AM
123pugsy So much for all my theories, DOH!
03-20-2014 07:07 AM
Irelands child
Quote:
Originally Posted by 123pugsy View Post
I just started using the bucket and mine updated.

It does not recognize pics stored in the photo albums on this site.

It does recognize pics stored in the project journals.

Sounds like a minor adjustment needed by the webmaster.
....and mine hasn't updated so far. Like I said above about my luck

Dave W
03-20-2014 06:30 AM
123pugsy
Quote:
Originally Posted by Irelands child View Post
Mine updates and are from Photobucket 100% of the time, if that's any hint for others. But .... with my luck, even that will stop

Let's just give it a try:


Dave W
I just started using the bucket and mine updated.

It does not recognize pics stored in the photo albums on this site.

It does recognize pics stored in the project journals.

Sounds like a minor adjustment needed by the webmaster.
03-19-2014 07:46 PM
Irelands child Mine updates and are from Photobucket 100% of the time, if that's any hint for others. But .... with my luck, even that will stop

Let's just give it a try:



Dave W
03-19-2014 04:09 PM
Helena Thanks for clarifying. We'll see what can be done.

~ AS
03-17-2014 02:40 PM
123pugsy
Quote:
Originally Posted by Helena View Post
Just to be clear, the feature also included attachments not in the journal sections?

~ AS
Yes, any pic posted on the site.
03-17-2014 02:31 PM
Helena Just to be clear, the feature also included attachments not in the journal sections?

~ AS
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.