Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Hotrodding Basics> trying to post with attachment of photo
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: trying to post with attachment of photo Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-05-2004 05:08 AM
1950bulletnose
posting photos

If you have a digital camera, then you have a program that came with it as I did. Mine is a Kodak and my pictures get uploaded to a file called KPCMS. Mind you, my programs may not be the same as yours. My photos are uploaded very large. To change the sizing, click & hi-light the photo, right click photo, go to properties, make sure it's a ViewBooth extension, WILL NOT ............ work if it's a Paint extension, if it's not a ViewBooth change extension to ViewBooth by clicking on Change, after changing click Apply, now you're ready to change sizing of photo, double click photo, top left corner click Image, click Image Size, change the width between 500 & 800 pixels the height should change automatically, observe the Mega Byte size reduce to a more manageable Kilo Byte size. Now to post a photo go to the Attach File box, file can be no bigger then 102400 bytes, click Browse, find the file where your photos are stored in your C drive and double click on the photo you want to upload. Photo will appear as an Attachment to the Post. That's it.......Basically most programs operate in the same manner. If your programs are different then mine you'll have to experiment a little.
02-27-2004 11:36 PM
FASTCHEVY I'd better see if I can post a pic.
02-23-2004 01:53 PM
gpeak

02-22-2004 02:20 PM
fire power Boy am I glad Im not the only one having problems withthis photo thing
02-21-2004 09:24 PM
dmorris1200 gpeak is your automated PM notification turned on? Sent you a PM.


02-21-2004 09:23 PM
OddRodder Almost there, you left off " -med.JPG "
02-21-2004 09:20 PM
gpeak


Thanks so much for your help OddRodder. It is greatly appreciated!!!
02-21-2004 08:31 PM
OddRodder I may be hurting more than helping (not a computer geek, just a plain geek!) But, it needs to read like "http://hotrodders.com/gallery/data/500/xxxxxxxxxxmed.jpg" I don't know what your computer is doing (or mine for that matter)!!

gpeak, you have a P.M.
02-21-2004 08:16 PM
gpeak
02-21-2004 08:13 PM
OddRodder you didn't close your img box so your post is blank! On my post (with the pic), click on quote, then you can see the complete address for the pic!
02-21-2004 08:11 PM
gpeak [IMG]http://hotrodders.com/gallery/data/...00 0209.med.JPG[/IMG


So, what should i type in to do it manually? I just tried the above URL on your post and still the white box.
BTW....thanks for all your help!
Do you have to do this each time you post, or will it stay on there?]

Thanks for all your help OddRodder!
I just tried putting in the URL you just gave me and still the white box. BTW: Do you have to do this everytime you post, or when i finally get it, will it stay on there?
02-21-2004 08:01 PM
OddRodder The pic that I pulled is " http://hotrodders.com/gallery/data/5...0_0209-med.JPG " I can get this info for any of your pics. if you need me to!

Weird! It doesn't show the complete numbers for your pic unless you go back and click on quote!
02-21-2004 07:55 PM
gpeak



No. It doesn't say properties still........LOL
02-21-2004 07:55 PM
OddRodder Right click on my picture of your truck, does it say properties at the bottom of that white panel?
02-21-2004 07:53 PM
gpeak thanks oddrodder!
But all my white panel says from the "big picture" is=
open link
open link in new window
save target as
print target
save picture as
copy
copy shortcut
add bookmark



This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.