Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> ???INSTANTLY HOT Manifolds???
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: ???INSTANTLY HOT Manifolds??? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
11-19-2004 09:26 PM
mitmaks not running lean?
11-19-2004 08:41 PM
coldknock Everything's groovy unless the manifolds are glowing red. If that's the case then check the timing, it's retarded.

Larry
11-19-2004 04:12 PM
4 Jaw Chuck That will happen when you pass hot gases through a cast iron pipe.

You need to do some rebuilding of your carb from the sounds of your posts. Have you done a compression test? How about a leak test of the cooling system?
11-19-2004 02:21 PM
Dizturbed One
???INSTANTLY HOT Manifolds???

The situation is explained in the second post of this thread http://www.hotrodders.com/t52273.html

Just thought I'd make a new topic to catch attention to the real subject in case someone has had this same peculiar problem.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.