Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help> Project Journal link not showing up
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Project Journal link not showing up Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-23-2005 09:06 AM
Jon Got it -- all set.
07-22-2005 09:45 PM
Bee4Me Hey Jon,
Fix me too?
Thanks Mike.
05-02-2005 04:38 PM
Jon All taken care of.
05-01-2005 10:49 AM
Sly's 53 Suburban Jon,
Can you set me up, so my journal link shows. Thanks in advance.
04-12-2005 03:24 PM
IROC100 Jon, just a note saying thank you.
04-12-2005 12:35 PM
Jon IROC100 -- all set.
04-11-2005 07:17 PM
IROC100 Hey Jon, I've got the same problem, I started a journal and theres no link being shown. Thanks. Phil
04-03-2005 05:27 PM
78novaman Well that was a simpler explanation than I was expected
04-01-2005 03:26 PM
Jon Sounds like we were "in transit" when you established the Journal. The database for our new board includes a "journal" field that gets updated when a user starts a journal. I just had to set your "journal" field to "1" so that you were recognized as a journal person. We might get a few other guys with the same issue -- fortunately, it's an easy fix.
04-01-2005 03:22 PM
78novaman Thanks for the fix! Can you fill in some details of what went wrong? I am just curious. Was it a database or HTML error? I made it the day you opened them back up, so it could have easily been a bug.
03-31-2005 06:22 PM
Jon Thanks -- fixed .
03-31-2005 06:18 PM
78novaman
Project Journal link not showing up

I started a project journal, but the link doesn't show up on the right side when I post. My photo album link is there, but not the journal. Does it show up for yourself? I can click on the "Project Journals" link on the top of the page and I get a link to go my journal. If it helps here is the link to it: http://hotrodders.com/forums/journal.php?action=view&journalid=5664

Thanks and keep up the great work on the site!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.