Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> 350 problems Dead Cylinder!
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 350 problems Dead Cylinder! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-03-2005 09:15 PM
tresi My guess would be that you burned the valve /seat while running it woth the valves set too tight.
04-03-2005 08:33 PM
67 Deuce 4 Me sounds like a valve or valve seat problem to me. Loosen the rockers so the valves wont open and do a leak down test. if you have a mechanical problem it will be obvious. Air will come out of the carb or exhaust or crankcase........Ed
04-03-2005 08:09 PM
lluciano77 Is the pushrod the right length? Maybe you wore out a cam lobe.
04-03-2005 07:38 PM
wed68
350 problems Dead Cylinder!

Recently rebuilt 350, ran very well for 300 miles then started missing badly, checked compression #2 was dead no compression. I readjusted valves on #2 but had to back them off to the point that they make noise to get compression, now I have compression but the miss is still there! The ignition system is fine I have fire on all eight cylinders and the compression on all is 150#

What else do I look for?

Bill

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.