Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> front hub question???
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: front hub question??? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-09-2002 06:17 PM
HotRodMan I have had this exact same problem with a 1973 Javaline. The balance weight on the front drum, installed at the factory, would not allow my chrome wheels to fit flush up against the drum. The only solution was to air chisel the weight off the hub, then make sure you balance the tire and wheel before you install it. This is what I did and I have never had a problem.

If you have trouble after doing this the only solution I know of would be have the tire, wheel, and drum balanced together on a high speed on the car wheel balancer. These are getting hard to find because all the shops are going over to the computor balancer that only balances the wheel and tire.

Let us know what works for you!
08-09-2002 11:29 AM
willys36@aol.com Can you post a picture? I'm not getting it from the description.
08-09-2002 10:44 AM
HemmiGremmie
front hub question???

Me Again!
One more Question. The front aftermarket rims on my Gremlin isnt setting flat against the front Hub. My hubs have a recessed area in em that look like a pond. It also has a counterweight on em and wont let my rim lay flat, wich in turn makes my wheels wobble. Can I switch front hubs or has anyone ever had this problem? HG

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 12:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.