Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> 4l80e no reverse
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: 4l80e no reverse Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-06-2006 09:07 PM
tnsmith10 will check 1st thing in the morning... thx
04-06-2006 07:20 PM
Crosley have you checked for blown out/cracked walls of the fluid circuit of the case?

Is the band servo piston cracked in the area of the seal? I've seen servos that look great till you really look at the seal groove area.
04-06-2006 06:29 PM
airworld2 low reverse band broken or bad.... with out tear down thats the best bet.....
04-06-2006 01:55 PM
tnsmith10
4l80e no reverse

hey crosley or chasmac, we got a 4l80e in with no reverse and on the rdi, we found absolutely nothing wrong with it...
according to the customer, he was going down the road and inadvertantly, his kid was moving around and "accidentaly" hit the shifter and knocked it into reverse., he said that for a few days, it would apply, but he would have to give it some gas to move, but after a few times, it just quit working. were kind of thinking case, and possibly valve body..
as fas as how it worked (minus reverse), it works great. t.c.c. apply in 3rd. all ranges on time, and good shifts... i pulled a couple engine codes, but nothing i found relavance to the situation... any ideas?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.