Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend> Transmission Leak
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Transmission Leak Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-13-2006 07:18 PM
red_rider52 If the seal is not new I would change it. Very cheap and easy to do, and go from there.
08-13-2006 02:14 PM
Jmark It could be the rear seal. Was the new trans rebuilt or a used one? Was the rear extension housing bushing changed too? along with the seal?
08-13-2006 10:05 AM
EazyDuzIt102 Well I had a Th400 in my car and the tranny went out.So I bought another th400.The tranny I put in is identical to the old one.So you think its the rear seal?
08-12-2006 11:53 PM
Deuce The seal may be damaged ...
I always put a little transmission fluid on the seal before installing the drive shaft.

ALSO ... did you use the same transmission rear extension ? They come is two different sizes ... at least.



I put a large seal housing on a small housing drive shaft and had a leak ...
08-12-2006 11:26 PM
EazyDuzIt102 Anyone have any suggestions ?
08-12-2006 04:45 PM
EazyDuzIt102
Transmission Leak

I just installed a new TH400 Tranny on my 65 Impala.I noticed that there is a slow drip of tranny fluid where the driveshaft goes into the tranny.Did I do something wrong?Any help is appreciated.Thanks,

Eazy

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.