Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine> edelbrock carb question
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: edelbrock carb question Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-13-2007 06:14 PM
HarryT Yes. That is what Edelbrock told me.
03-11-2007 10:23 PM
59 wagon man so your telling me the vacuam leak is normal?
03-11-2007 08:17 PM
HarryT Wagon man, this hole provides cooling air for electric choke. Don't plug it up. This info came from Edelbrock when I called them with the same concern.
03-11-2007 05:23 PM
xntrik
Quote:
Originally Posted by 59 wagon man
hi i have a 350 chevy in my 59 wagon with an edelbrock carb and intake . afew weeks ago after a trip there seemed to be a whistling coming from the engine.sign of a vacuam leak i thought .you can hear it but i can't seem to find it. what i do find is on the choke housing there is a small hole which is def. leaking vac. as you can feel it with your finger. covering the choke housing seems to cause a change in idle.this carb is only a few months old and i was just wondering if any had any similar problems? thanks
I'd call Edelbrock direct.
03-11-2007 05:20 PM
59 wagon man
edelbrock carb question

hi i have a 350 chevy in my 59 wagon with an edelbrock carb and intake . afew weeks ago after a trip there seemed to be a whistling coming from the engine.sign of a vacuam leak i thought .you can hear it but i can't seem to find it. what i do find is on the choke housing there is a small hole which is def. leaking vac. as you can feel it with your finger. covering the choke housing seems to cause a change in idle.this carb is only a few months old and i was just wondering if any had any similar problems? thanks

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 04:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.