Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - Reply to Topic
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Body - Exterior> Got my beater painted........ (PICS).........
User Name
Password
lost password?   |   register now

Thread: Got my beater painted........ (PICS)......... Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-08-2013 05:31 AM
Alpha67 THAT is a beater car??? I'd LOVE to have this car
02-06-2013 06:41 AM
Daniel J You Still Got the challenger?? Im from Reedsburg and had one like it. Where are you? Is it For sale? Thanks Dan
05-19-2008 12:57 PM
milo Somtimes you can change a setting in the camera menu

OR


http://www.irfanview.com/

but you can't do this hobby without pictures
05-19-2008 11:31 AM
STATUTORY GRAPE
Got my beater painted........ (PICS).........GOT THE PICS LOADED......

This is my project from this past winter. New rear 1/4's, one new front frame rail, new Hemi Orange paint (including engine bay), new vinyl top, new interior, yada,, yada,, yada,,,I just got the motor put in and started it last weekend, runs and drives like new but has 489 gears that HAVE GOT TO GO!! I put on new brake lines and bled the brakes one day, then started the car to drive it out of the shop but when I hit the brakes for the first time to get out and check things over the front ones stuck. I didn't know they stuck so I put the car in gear to drive it the rest of the way out it wouldn't move. I opened my door and looked out and the rear tires were just slowly spinning on the concrete just setting there at a fast idle (489 gears and a 440 motor) I have a few things to do on it yet as can be seen in the pics (vinyl top chrome, bumpers, hood) but it should be streetable in a few more weeks .

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 06:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.