No turn signals. - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board -- Hot Rod Forum

Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
lost password?   |   register now

LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 04-14-2003, 04:31 AM
Registered User
Join Date: Apr 2003
Location: Arkansas
Posts: 6
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post No turn signals.

I have a 1969 camaro that the turn signals have quit working on recently. The wierd thing is that my hazards still will work. All of the fuses have been checked and are good. Anybody have a clue as to where the problem lies? Also my front Fog lights/turn signals, one of them works with both the headlights and the hazards and the other only works with the hazards. Both have brand new bulbs. Do I need a new fixture on the one side?



Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 04-15-2003, 07:01 PM
Last photo:
Join Date: Aug 2002
Location: Alabama
Posts: 658
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 13 Times in 9 Posts

Try this first. You have one flasher for your emergency flashers, and one flasher for your turn signals. If you can't tell which is which locate and replace both flashers. The one that controls the turn signals has probably gone bad.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Please select your insurance company (Optional)


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 04:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright 1999 - 2012. All Rights Reserved.