Oh-ooh vibration - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum

Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
lost password?   |   register now

LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 09-18-2003, 06:46 AM
woody51's Avatar
Last photo:
Join Date: Sep 2003
Location: Melbourne. Australia
Age: 63
Posts: 44
Wiki Edits: 0

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Oh-ooh vibration

I have been reading a lot in the forum about vibration, and I think I may have major problem, Running a 46 Ford with a corvette rear end (of course solid mounted) I can see that the angles are not quite right. I get a vibration on acceleration and decceleration but nothing at cruising speed. Please tell me it could be some other problem or am I up for a rebuild

Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 09-18-2003, 08:06 AM
Last photo:
Join Date: Oct 2002
Location: Newport News, VA
Posts: 3,220
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Since it is mounted solid, I would check all mounting bolts and welds. I would think that a serious problem that would require a rebuild would aslo be noticeable at cruise speed. Just my opinion.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Please select your insurance company (Optional)


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 10:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.