Problem after tranny swap - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 08-04-2005, 05:41 PM
lt1bbody's Avatar
Member
 

Last journal entry: The '85 Monte Carlo
Last photo:
Join Date: Jan 2005
Location: Hibbing, MN
Age: 30
Posts: 38
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Problem after tranny swap

I blew the pump out on my th350 in my 85 Monte. I swapped a tranny out of the 82 I have the tranny is a th250. The problem I have is that the car vibrates a lot when I speed up. The car also feels like it jerks forward when stopped at stop signs. The car doesn't have the power it use to either. When I did the swap I had to pull the motor and trans because the crossmember was welded in place by the guy I bought it from. Could I have a problem with spark or is it the tranny? I don't think it is fuel because I changed the accel. pump to see if it would help.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
engine problem after trans swap lt1bbody Engine 2 07-25-2005 01:01 PM
S10.....tranny swap. poncho62 Transmission - Rearend 5 03-26-2005 05:33 PM
TRANny & O/D light problem on 96 mercury mystique grover805 Transmission - Rearend 9 08-24-2004 11:59 PM
Tranny Problem arch Transmission - Rearend 7 07-27-2004 10:34 PM
1995 Z28 Tranny Swap mael64 Engine 0 12-23-2002 05:50 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.