Problem converting a 1972 Camaro to an internal regulator - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 10-11-2008, 03:10 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Lancaster Pa
Posts: 2
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Problem converting a 1972 Camaro to an internal regulator

I have connected the blue and brown wires and the white and red together at the old regulator plug. At the alt I connected the blue wire to #1 and the white wire to #2 terminals. The car will run just fine for a few seconds and then begins to run rough. I can disconnect the jumper wire for the red and white wires at the old regulator plug and it runs fine but I 'm no longer charging.
Any ideas!

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical Short, Possible Voltage Regulator Claude Electrical 2 06-21-2003 01:13 AM
please help..... annoying warm start problem 67cuda Engine 21 03-28-2003 05:44 AM
1984 Camaro headlight problem brian400ex Electrical 4 03-07-2003 04:06 PM
69' camaro master cly. problem josh7681 Suspension - Brakes - Steering 3 12-31-2002 04:40 AM
camaro transmision problem headfukt Transmission - Rearend 2 04-09-2002 12:11 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.